Denné menu + minutky

 29.11.2021 – 03.12.2021

od 11:00 – do 15:00 hod.

 

Obedové menu A/B: 5,50€

Minutka C + polievka:  9,90€

Minutka D + polievka: 6,50€

Royal Menu: 8,90€

Poskytujeme okienkový predaj ( jedlo so sebou ) a rozvoz v rámci

Lozorna, P3 park Lozorno, Jablonové, Zohor a Stupava.

V prípade rozvozu je nutné si menu objednať od 9.00 do 10.00 hod.,

závoz sa robí vo vyhradených časoch a to:

Lozorno od 11.00 – 12.00 hod. Jablonové, Zohor od 11.30 do 12.30 a Stupava medzi 12.00 – 13.00 hod.

Objednávky prijímame na telefónnom čísle: 0917/307 698

Pri rozvoze je platba možná iba v hotovosti, alebo gastrolístkami !!!

Pri osobnom odbere možnosť platby aj kreditnou kartou, alebo gastro kartou.

PONDELOK

Polievka : 0,30l Brokolicový krém s krutónmi / Hovädzí vývar, zelenina, rezance 1,7 / 1,3,9

A. 150g Kuracie prsia zapečené s broskyňou a syrom, dusená ryža 1,7

B. 180g Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatarská omáčka 1,3,7

C. 150g Medailóniky z bravčovej panenky, nivová omáčka, steakové hranolky 7

D. 120g Grilovaný hermelín, americké zemiaky, brusnice 7

Royal Menu: 150g Grilovaný zubáč, karfiolové pyré, baby mrkva, citrónová omáčka 4,7

UTOROK

Polievka : 0,30l Zemiaková na kyslo s kôprom / Hovädzí vývar, zelenina, rezance 1,7 / 1,3,9

A. 240g Pečené kuracie stehno s plnkou, dusená ryža s hráškom 1,3,7

B. 280g Kapustové strapačky so slaninkou ( vegetarián bez slaninky ) 1,3

C. 150g Viedenský teľací rezeň, petržlenové zemiaky, citrón 1,3,7

D. 120g Vyprážaný syr, varené zemiaky, tatarská omáčka 1,3,7,10

Royal Menu: 150g Bravčová panenka sous – vide, Dijonská omáčka z hrubozrnnej horčice, gratinované zemiaky 7,10

STREDA

Polievka : 0,30l Kurací vývar, zelenina, krupicové halušky 1,3,9

A. 150g Sviečková na smotane, domáca parená knedľa 1,3,7,9,10

B. 280g Zeleninové rizoto so strúhaným syrom, kyslá uhorka 7

C. 180g Morčací „ Cordon bleu “, opekané zemiaky, tatarská omáčka 1,3,7,10

D. 120g Grilovaný oštiepok, varené zemiaky, brusnice 1,7

Royal Menu: 180g Pečený bravčový bôčik, zemiakové pyré, restované šampiňóny, barbecue omáčka 7,9

ŠTVRTOK

Polievka : 0,30l Mrkvový krém s pažítkou / Hovädzí vývar, zelenina, rezance 1,7 / 1,3,9

A. 150g Bravčová cigánska z krkovičky, štuchané zemiaky s cibuľou, kyslá uhorka 1,10

B. 150g Vyprážané filé z Aljašskej tresky, zemiakový šalát 1,3,4,7

C. 320g Penne Bolognese ( mäsové ragú ) s parmezánom, petržlenová vňať 1,3,9

D. 120g Vyprážaný syr, varené zemiaky, tatarská omáčka 1,3,7,10

Royal Menu: 150g Hovädzí burger, chedar, slaninka, zelenina, majonéza, steakové hranolčeky 1,3,7,11

PIATOK

Polievka : 0,30l Záhorácka fazuľová s rezancami / Hovädzí vývar, zelenina, rezance 1,3,9 / 1,3,9

A. 150g Vyprážaný bravčový rezeň, majonézový šalát 1,3,7,10

B. 280g 3 ks Palacinky s tvarohom a lesným ovocím 1,3,7

C. 150g Kačacie prsia sous – vide, červená karamelová kapusta, žemľová knedľa 1,3,7

D. 280g Bryndzové halušky, slaninka, pažítka 1,3,7

Royal Menu: 150g Viedenská roštenka s chrumkavou cibuľkou a dusenou ryžou 1,10

Alergény: 1 obilniny, 2 kôrovce, 3 vajcia, 4 ryby, 5 arašidy, 6 sójové zrná, 7 mlieko, 8 orechy, 9 zeler, 10 horčica, 11 sezamové semená, 12 kysličník siričitý a siričitany, 13 vlčí bôb, 14 mäkkýše
 Krajina pôvodu mäsa:
Hydina – Slovensko, Česká republika
Hovädzie – Slovensko, Česká republika
Bravčové – Slovensko, Španielsko, Maďarsko
Uvedené gramáže mäsa sú udávané v surovom stave
Uvedené gramáže cestovín sú udávané po tepelnej úprave