Denné menu + minutky

 16.5.2022 – 20.5.2022

od 11:00 – do 15:00 hod.

Obedové menu A / B: 5,90€

Minutka C + polievka:  9,90€

Minutka D + polievka: 6,90€

Royal menu: 9,90€ 

Polievka dňa: 1,90€

Priestory reštaurácie sú

 OTVORENÉ 

PO – PIA 10:00 – 15:00

 

Poskytujeme aj okienkový predaj ( jedlo so sebou ) a rozvoz v rámci

Lozorna, P3 park Lozorno, Jablonové, Zohor a Stupava.

V prípade rozvozu je nutné si menu objednať od 9.00 do 10.00 hod.,

závoz sa robí vo vyhradených časoch a to:

Lozorno od 11.00 – 12.00 hod. Jablonové, Zohor od 11.30 do 12.30 a Stupava medzi 12.00 – 13.00 hod.

Objednávky prijímame na telefónnom čísle: 0917/307 698

Pri rozvoze je platba možná iba v hotovosti, alebo gastrolístkami !!!

Pri osobnom odbere možnosť platby aj kreditnou kartou, alebo gastro kartou.

PONDELOK

Polievka : 0,30l Maďarská gulášová / Hovädzí vývar, zelenina, rezance 1 / 1,3,9

A. 150g Grilované kuracie prsia s nivovou omáčkou, dusená ryža 1,7

B. 320g Vajcové halušky so slaninkou a cibuľou, kyslá uhorka 1,3

C. 150g Viedenský teľací rezeň, petržlenové zemiaky, citrón 1,3,7

D. 120g Grilovaný hermelín, americké zemiaky, brusnice 7

Royal Menu: 150g Bravčová panenka sous - vide, dubáková omáčka, šťuchané zemiaky 7

UTOROK

Polievka : 0,30l Šošovicová so zeleninou / Hovädzí vývar, zelenina, rezance 1,9 / 1,3,9

A. 150g Morčacie Chop suey (mrkva, kapusta, klíčky), dusená ryža 1,6

B. 320g Lokša plnená dusenou červenou kapustou a restovanou kuracou pečienkou ( 2ks ) 1,7

C. 320g Tagliatelle s kuracím mäsom, zelenou špargľou, cherry paradajkami a jemnou
smotanovou omáčkou 1,3,7

D. 150g Vyprážaný syr, varené zemiaky, domáca tatarská omáčka 1,3,7,10

Royal Menu: 150g Treska v pivnom cestíčku s hranolčekmi, domáca tatarská omáčka 1,3,4,7,10

STREDA

Polievka : 0,30l Hovädzí vývar so zeleninou a celestínskymi rezancami 1,3,9

A. 150g Segedínsky guláš s parenou knedľou 1,3,7

B. 320g Špagety Carbonara (vajíčko, slaninka) 1,3,7

C. 180g Morčací „ Cordon bleu “, opekané zemiaky, domáca tatarská omáčka
1,3,7,10

D. 150g Vyprážané filé z Aljašskej tresky, zemiakový šalát, citrón 1,3,4,7,10

Royal Menu: 180g Grilovaný kurací steak, hokaido pyré, zelená špargľa, tymianový demi glace 7

ŠTVRTOK

Polievka : 0,30l Špenátová krémová s krutónmi / Hovädzí vývar, zelenina, rezance 1,7 / 1,3,9

A. 150g Hovädzí tokáň na červenom víne, tarhoňa 1,3

B. 180g Zeleninové fašírky, varené zemiaky, tatárska omáčka 1,3,7,10

C. 280g Šalát Cézar - rímske listy, kuracie mäso, vajíčko, slaninka, ančovičkový dresing, parmezán, krutóny 1,3,4,7,10

D. 320g Špenátové halušky so špargľovou omáčkou a jarnou cibuľkou 1,3,7

Royal Menu: 150g Pečené bravčové líčka, restovaná koreňová zelenina, zemiakové pyré 7,9

PIATOK

Polievka : 0,30l Hrášková s karotkou, halušky 1,3

A. 150g Paprikáš z bravčového pliecka s domácimi haluškami 1,3,7

B. 280g Pečené buchty plnené s tvarohom a hrozienkami 1,3,7

C. 150g Medailóniky z bravčovej panenky, špargľové rizoto, redukcia z červeného vína 7

D. 320g Bryndzové halušky so slaninkou a pažítkou (vegetariánske bez slaninky) 1,3,7

Royal Menu: 150g Viedenský teľací rezeň, varené zemiaky s maslom, citrón 1,3,7

Alergény: 1 obilniny, 2 kôrovce, 3 vajcia, 4 ryby, 5 arašidy, 6 sójové zrná, 7 mlieko, 8 orechy, 9 zeler, 10 horčica, 11 sezamové semená, 12 kysličník siričitý a siričitany, 13 vlčí bôb, 14 mäkkýše
 Krajina pôvodu mäsa:
Hydina – Slovensko, Česká republika
Hovädzie – Slovensko, Česká republika
Bravčové – Slovensko, Španielsko, Maďarsko
Uvedené gramáže mäsa sú udávané v surovom stave
Uvedené gramáže cestovín sú udávané po tepelnej úprave