Daily menu

from 11:00 – to 14:30 hod.

PONDELOK

Veľká noc – ZATVORENÉ !!!



UTOROK

Polievka : 0,30l Paradajková so syrom 1,7

A. 120g Kuracie soté so zeleninou (hrášok, mrkva, kukurica), dusená ryža 1
B. 240g Zemiakové šúľance posypané makom a poliate maslom 1,3,7

Royal Menu: 280g Špagety „Aglio, olio peperoncino“ (medvedí cesnak, olivový olej, čili) 1,3

STREDA

Polievka : 0,30l Hráškovo-mätový krém s krutónami 1

A. 120g Dusené hovädzie stehno na kocky s mrkvou, tarhoňa 1,3,7
B. 240g Granadírský pochod s uhorkou 1,3


Royal Menu: 150g Pstruh dúhový, hráškové pyré, baby kel, petržlenová omáčka 4,7

ŠTVRTOK

Polievka : 0,30l Zeleninová minestrone 1,9

A. 120g Kurací perkelt zo stehien, kolienka 1,3,7
B. 240g Zemiakový prívarok, 2ks volské oko 1,3,7

Royal Menu: 150g Bravčová panenka sous vide, pučené zemiaky, pečená cibuľa, quinoa popcorn, omáčka zo zeleného korenia a brandy 7

PIATOK

Polievka : 0,30l Zeleninová jarná s mrveničkou 1,3

A. 120g Kurací rezeň v parížskom cestíčku, zemiakový šalát 1,3,7,10
B. 240g Čokoládové guľky so škoricovým cukrom a topeným maslom 1,3,7

Royal Menu: 180g Kuracie supreme, smotanový špenát, zemiaky pečené v popole 7

Alergény: 1 obilniny, 2 kôrovce, 3 vajcia, 4 ryby, 5 arašidy, 6 sójové zrná, 7 mlieko, 8 orechy, 9 zeler, 10 horčica, 11 sezamové semená, 12 kysličník siričitý a siričitany, 13 vlčí bôb, 14 mäkkýše

Uvedené gramáže mäsa sú udávané v surovom stave.
Uvedené gramáže cestovín sú udávané po tepelnej úprave.