Denné menu

 29.6.2020 – 3.7.2020

od 11:00 – do 14:30 hod.

Obedové menu A: 5,00 € / Royal Menu: 7,90 €

PONDELOK

Polievka : 0,30l Šošovicová na kyslo so sušenými slivkami 1,7

A. 120g Kurací plátok s nivovou omáčkou, dusená ryža 1,7

Royal Menu: 150g Bravčová panenka sous vide, pyré z pečeného batatu, demi glace 7

UTOROK

Polievka : 0,30l Paradajková so syrom 1,7

A. 120g Bravčový perkelt, halušky 1,3,7

Royal Menu: 280g Šafránová paella s kuracím mäsom a zeleninou

STREDA

Polievka : 0,30l Hráškový krém s krutónmi 1,7

A. 120g Hovädzie varené, chrenová omáčka, parená knedľa 1,3,7
B. 240g Granatiersky pochod, kyslá uhorka 1,3

Royal Menu: 240g Kurací wrap s hranolkami a wasabi majonézou 1,3

ŠTVRTOK

Polievka : 0,30l Zeleninová minestrone 1,9

A. 120g Pečené rybie filé z tresky, anglická zelenina, zemiakové pyré 1,4,7
B. 180g Špenátový prívarok s 2 ks volským okom, varené zemiaky 3,7

Royal Menu: 150g Kurací steak, smotanový špenát, zemiaky pečené v popole 7

PIATOK

Polievka : 0,30l Zeleninová jarná s mrveničkou 1,3

A. 120g Bravčová sekaná, zemiakové pyré, kyslá uhorka 1,3,7

Royal Menu: 280g Špenátové rizoto s lososom, grilované cherry paradajky 4,7

Alergény: 1 obilniny, 2 kôrovce, 3 vajcia, 4 ryby, 5 arašidy, 6 sójové zrná, 7 mlieko, 8 orechy, 9 zeler, 10 horčica, 11 sezamové semená, 12 kysličník siričitý a siričitany, 13 vlčí bôb, 14 mäkkýše
 Krajina pôvodu mäsa:
Hydina – Slovensko, Česká republika
Hovädzie – Slovensko, Česká republika
Bravčové – Slovensko, Španielsko, Maďarsko
Uvedené gramáže mäsa sú udávané v surovom stave
Uvedené gramáže cestovín sú udávané po tepelnej úprave