Denné menu

 14.9.2020 – 18.9.2020

od 11:00 – do 14:30 hod.

Obedové menu A/B: 5,00 € / Royal Menu: 7,90 €

PONDELOK

Polievka : 0,30l Hovädzí vývar s rezancami a zeleninou 1,3,9

A. 120g Bravčové kocky na šampiónoch a póre s kolienkami 1,3,7
B. 150g Zeleninové fašírky, varené zemiaky, tatarská omáčka 1,3,7,9,10

Royal Menu: 180g Kurací steak na kari omáčke, mrkvovo - porovým julienne a pučené zemiaky 1,3,7

UTOROK

ZATVORENÉ ( Štátny sviatok )


STREDA

Polievka : 0,30l Fazuľová polievka 1,7

A. 120g Hovädzí guláš s parenou knedľou 1,3
B. 240g Tekvicový prívarok s vajcom 1,3,7

Royal Menu: 280g Krémové rizoto s pečenou repou a feta syrom 1,3,7

ŠTVRTOK

Polievka : 0,30l Francúzska cibuľová polievka 1,7

A. 220g Pečené kuracie stehno, dusená ryža s hráškom 1
B. 180g Zapekaná brokolica, varené zemiaky, tatárska omáčka 1,3,7,10

Royal Menu: 150g Bravčová panenka sous vide, štuchané zemiaky, omáčka zo zeleného korenia 7

PIATOK

Polievka : 0,30l Lusková na kyslo s kôprom 1,7

A. 120g Bravčový rezeň s majonézovým šalátom 1,3,7,10
B. 240g Parené buchty s kakaom a maslom 1,3,7

Royal Menu: 140g Pošírovaný losos na pečenej koreňovej zelenine s limetovým dipom 4,7

Alergény: 1 obilniny, 2 kôrovce, 3 vajcia, 4 ryby, 5 arašidy, 6 sójové zrná, 7 mlieko, 8 orechy, 9 zeler, 10 horčica, 11 sezamové semená, 12 kysličník siričitý a siričitany, 13 vlčí bôb, 14 mäkkýše
 Krajina pôvodu mäsa:
Hydina – Slovensko, Česká republika
Hovädzie – Slovensko, Česká republika
Bravčové – Slovensko, Španielsko, Maďarsko
Uvedené gramáže mäsa sú udávané v surovom stave
Uvedené gramáže cestovín sú udávané po tepelnej úprave